XIII CONGRÉS PROVINCIAL



El XII Congés Provincial de la provincia de València acava amb la reelecció de Alfonso Rus com a President del PP valencià.

El Congés es va celebrar amb total normalitat, i desde açí donem l'enorabona al Comité Organitzador per el seu treball que ha dut a la celebració d'aquest.

NNGG va tindre un paper important en l'acte, i es que cada vegada mes estem demostrant les nostres ganes de treballar que el mateix President va destacar mencionant que evidentment no som el futur, som el present, un present treballador,amb ganes i il·lusió que te unes inquietuts, les del Partit Popular, i lluitem per una causa, la del benestar. NNGG Favara va estar present i va posar el seu esforç per a que aquest congrés congrés fora un èxit.

Desde NNGG Favara volem donar l'enorabona a Alfonso Rus, per la seua reelecció, també a Belen Hoyo, secretaria de l'IVAJ, qui va entrar en la nova Exacutiva i com no a Pedro Juan Victoria, el nostre alcalde que per el seu treball i entrega també integrarà a partia d'ara la executiva provincial del Partit Popular de la Provincia de València.

Moltes Feleicitats a Tots.

1 comentario:

Anónimo dijo...

collo....