Primer Cara a Cara


Primer cara a cara entre els dos candidats a presidencia del goven.
Rajoy i Zapatero s'enfronten en un dur debat on han posat les seues forçes i les del seus partits per a encaminar aquesta campanya.
L'encontre, que va ser prou interesant, va donar a entendre les idees dels dos candidats i hem pogut veure com, per una part Zapatero està obsesionat en temes del passat que no tenen ja ningun a importancia ni transcendencia hui en dia, mentre que Rajoy, es va centrar més en allò que ens interesa a tots, ETA, inmigració, microeconomia i relacions internacionals, uns temes que el senyor ZP no va parlar perquè no te ninguna proposta ni política satisfactòria cap a aquestos temes.
En fi, aquest debat ha demostrat l'implicació i preocupació que tenen els dos líders cap a nosaltres, que per part de Zapatero ja sabem que es res. Nosaltres, un poble que ja estem farts de les mentires, males gestions i burles que el govern socialista ens ha demostrat i que podem cambiar gracies a les propostes de Mariano Rajoy.
Perque encara que cadenes com La Sexta i Cuatro diguen que el guanyador del debat ha sigut, en diferencia, ZP tots sabem que això no es veritat i cada dia més, aquestes televisions estan demostrant la seua parcialitat cap a Zapatero. Una parcialitat que l'unic que fa es ajudar a difundir les tonteries socialistes.

Però nosaltres ja no ens callem, perquè la gent jove també pot parlar, i els joves estem amb Mariano Rajoy, estem amb el PP, una solució als problemes dels jovens i as problemos de tots.

Aquest primer cara a cara l'ha guanyat Rajoy, i el del pròxim dilluns, també el guanyarà. Perquè amb Mariano, les idees estan clares, perque amb el Partit Popular, hi ha futur.

No hay comentarios: